Zásady ochrany osobních údajů

Aby náš web prostemejdlo.cz mohl dobře fungovat, potřebujeme zpracovávat některé vaše osobní údaje. Správcem osobních údajů je v tomto případě Michaela Halfar, IČ 06998313, se sídlem Bartákova 2253/13, 628 00 Brno, e-mail proste.mejdlo@gmail.com.

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Přečtěte si proto, prosím, jaké informace o vás při návštěvě našich stránek shromažďujeme, jak je ukládáme, používáme a mažeme, abyste měli o všem přehled a mohli se svobodně rozhodnout, zda naše stránky chcete používat.

 

Uložení dat

Naše stránky využívají služeb, hostitelů a dodavatelů třetích stran (jako je Google) pro hardware, software, sítě, úložiště a související technologie, které jsou potřeba pro zprovoznění webu prostemejdlo.cz.

 

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme v rozsahu: e-mailová adresa.

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

  • Přístup k materiálům určeným pouze členům registrovaným do členské sekce.
  • Abychom vám mohli odeslat přístupové údaje do členské sekce a zajistit efektivní vyřešení vašich případných požadavků a reklamací, zpracováváme vaši e-mailovou adresu.
  • Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracováváme po dobu trvání vašeho členství v členské sekci. Toto členství můžete zrušit žádostí o zrušení svého členství odeslanou ze zaregistrovaného e-mailu na proste.mejdlo@gmail.com.
  • Zasílání newsletteru a důležitých změn v Podmínkách použití webových stránek prostemejdlo.cz. Abychom vás mohli informovat o nově dostupných materiálech v členské sekci, o aktuálních nabídkách, slevách, či důležitých změnách na našem webu, zpracováváme vaši e-mailovou adresu. Činíme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše elektronické materiály pro osobní použití, zajímají. Pokud tomu tak není, můžete svůj souhlas kdykoliv odvolat zasláním žádosti na adresu proste.mejdlo@gmail.com.
  • Pro lepší kvalitu našich služeb spolupracujeme s některými zpracovateli, kterým mohou být vaše data zpřístupněna. Ke zpřístupnění dochází výhradně v souvislosti se službami našeho webu a pouze v nezbytném rozsahu. Těmito zpracovateli jsou: Google, Mailchimp (newslettery). Nikomu dalšímu osobní údaje bez vašeho výslovného souhlasu neposkytujeme.
  • Fotografická dokumentace, reference, živé akce, workshopy. Na základě vašeho souhlasu můžeme využít vaše fotografie, zpětné vazby, reference apod. do doby, než souhlas sami odvoláte.
  • Údaje z vašeho účtu můžeme sdílet se třetími stranami za určitých okolností, jako jsou: 1. váš souhlas; 2. s naším partnerem, jenž splňuje naše standardy na ochranu dat; 3. v dobré víře, že to vyžaduje zákon, například na základě předvolání nebo jiného soudního postupu; 4. v dobré víře, že tak pomůžeme předejít něčímu bezprostřednímu poškození. Pokud budeme sdílet vaše informace v reakci na právní proces, upozorníme vás na to, abyste tento mohli napadnout (například vyhledáním soudního příkazu), ledaže by to bylo zákonem zakázáno nebo by se dalo věřit, že by takové jednání mohlo ohrozit ostatní. Budeme se ohrazovat proti žádostem o informace o uživatelích našich služeb, které považujeme za nevhodné.

Prostemejdlo.cz nevydělává na reklamách. Nesbíráme tedy žádná data, abychom vám nabízeli reklamy, ani o vás neposkytujeme žádné informace třetím stranám za účelem prodeje reklamy nebo za účelem vydělávání peněz.

 

Kontaktní údaje

V případě, že se na nás budete chtít s čímkoliv obrátit, kontaktujte nás prosím na e-mailu proste.mejdlo@gmail.com.

 

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud o tomto svém podezření informujete nejprve nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit. Děkujeme 🙂

 

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Osobní údaje chráníme v maximální možné míře pomocí aktuálních technologií. Přijali jsme veškerá možná opatření, která zamezují zneužití vašich osobních údajů.

 

Mlčenlivost

Dovolujeme si vás ujistit, že naši partneři i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost trvá i po skončení vašich závazkových vztahů s námi.

 

Tyto Zásady zpracování osobních údajů platí od 24. 9. 2018.