Toužíš se pustit do výroby mýdla přímo po hlavě a z gruntu? Nebo si chceš prohloubit své znalosti, načerpat další zkušenosti a zkusit si něco nového?
Pak přijeď do Brna a užij si spolu se mnou pořádný mýdlo-maratón!
Během třídenního kurzu spolu detailně prozkoumáme metodu za studena, odhalíme všechny její možnosti a vypořádáme se s typickými nástrahami výroby. Probereme výrobu mýdla od začátku tak, že dokonale porozumíš procesu zmýdelnění, zorientuješ se v mastných kyselinách, budeš vědět, co s čím v mýdle souvisí, jak toho využít, jak se vyhnout častým chybám a hlavně – jak si za všech okolností počínat bezpečně.
Po absolvování kurzu si budeš umět sestavit recept a vyrobit jakékoliv mýdlo přesně podle svých přání.
Naučíš se vyrábět solná i solanková mýdla, hybridní mýdla na obou hydroxidech, mýdla s citrátem/laktátem a objevíš i tajemství designových mýdel. Na kurzu si celkem vyrobíš a domů odneseš minimálně 5 kilo mýdla se složením upraveným podle sebe!
Intenzivní letní kurz je vhodný i pro úplné začátečníky.
♥
Kdy se kurz koná?
Termíny kurzů tu najdete hned, jak PES souhlasně zaštěká 🙂
Mějte se zatím zdravě a opatrujte se. Myslím na vás a těším se na brzké shledání!
♥
Kde se sejdeme?
♥
Co budeme na kurzu dělat?
základy výroby metodou za studena teoreticky i prakticky
sestavování receptů na míru
hybridní mýdla a přidávání kyselin (citronová, mléčná ad.)
designová mýdla
solná a solanková mýdla
rebatch (oprava) nepovedeného mýdla
(konkrétní rozvrh bude upraven podle pokročilosti a požadavků přihlášených a před konáním kurzu rozeslán účastníkům e-mailem)
♥
Kolik to stojí?
7 900,-Kč
V ceně je zahrnuto zhruba 18 hodin výuky, všechny suroviny k výrobě, zapůjčení pomůcek, drobné občerstvení, tištěná skripta pro větší jistotu do samostatných začátků a milá lektorka 🙂
♥
Jak se přihlásit?
Napiš mi e-mail na proste.mejdlo@gmail.com a já ti pošlu detailní informace ke kurzu i podklady k platbě.
♥
Kurz není vhodný pro osoby mladší 15 let. Účast těhotných žen je na vlastním uvážení.
Potřebuješ se na něco zeptat? Pošli mi e-mail 🙂